بیش‌از ١۶۵ گونه پرنده در ایرانشهر زیست می‌کنند

بیش‌از ١۶۵ گونه پرنده در ایرانشهر زیست می‌کنند

وی با بیان اینکه زیستگاه های پرندگان بومی و تالاب های منطقه بر اثر بارندگی‌های سال گذشته و امسال از آب کافی برخوردار شده است، افزود: پرندگان برای تامین آب و ادامه حیات خود در سطح این شهرستان هیچ گونه مشکلی ندارند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر افزود: تیهو، کبک، انواع باقرقره، دراج، قمری، سبزقبا، بلبل، گنجشک، عقاب و انواع پرستو از جمله پرندگان بومی هستند که در این شهرستان زیست می کنند.

هاشمزهی گفت: شرایط مطلوب آب و هوایی ایرانشهر سبب شده تا پرندگانی مانند تیهو و باقرقره در سال دو بار تخم گذاری کنند.

وی با تاکید برحفظ و نگهداری از پرندگان بومی بیان کرد: برخی افراد سودجو اقدام به شکار این پرندگان می کنند که انتظار می رود مردم برای حفظ و نگهداری آنها همکاری بیشتری با محیط بانان داشته باشند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر گفت: گرمای هوا سبب می شود تا پرندگان برای خوردن آب به تالاب ها و چشمه ها روی بیاورند که متاسفانه برخی افراد با استفاده از این شرایط اقدام به شکار آنها می کنند.

ایرانشهر از توابع استان سیستان و بلوچستان در ۳۳۷ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان قرار دارد.

اخبار مرتبط

پرورش انواع پرندگان زینتی در گلوگاه

کشف ۱۵ گونه تاکسیدرمی شده حیات وحش در بابل

مرگ بیش از ۱۹ هزار پرنده مهاجر آبزی در ۳۱ روز

0 نظر

ارسال نظر

capcha